Budajenő központi részén, családi ház eladó

2382 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Zsámbéki medence egyik településén, Budajenőn kínálók eladásra , központi részen egy stílusos, szépen karbantartott családi házat.
A 795m2-es telken elhelyezkedő ingatlan, két építésből tevődik össze, melyből az egyik a 60-as években épült 95m2-es lakóterületű, de 2004-ben teljes körű felújításon esett át, és ekkor hozzá építéssel lett kialakítva a ház új része , mely 156m2- lakóterülettel rendelkezik.
Közművekből a víz-villany-csatorna bekötése megtalálható, míg a gáz az utcáról elérhető.
A téglából épült ingatlan, összesen 251m2-es hasznos lakóterülettel, és három külön bejárattal rendelkezik, egy nagyon szépen parkosított telken. A ház első részében kialakításra került, két hálószoba, két konyha+étkező, két fürdőszoba, illetve egy padlásfeljáró, tároló helyiség.
A modern kialakítású, új építésű ingatlan, két szinttel rendelkezik. Az alsó szinten kapott helyet, egy tágas, 45m2-es napsütötte, teraszkapcsolatos, és cserépkályhával díszített nappali közös légtérben az étkezővel, valamint a konyha, egy tágas fürdőszoba egy légtérben a WC-vel. A tetőtérben közlekedő, két hálószoba, gardrób, és egy zuhanyzó került kialakításra. Valamint egy 24m2-es barkácsműhely került hozzá építésre, ami igény szerint egy újabb szoba kialakítására is alkalmas.
Igényes, szép, praktikus kialakítással épült ingatlanhoz tartozik egy csodálatos borospince, különböző tárolók, fedett terasz,illetve egy személygépkocsi beállására alkalmas féltetős beálló is.
Az otthon melegéről a téli zord napokon, infrapanel és a nappali központjában található cserépkályha gondoskodik.
A kert szépen gondozott, parkosított.
A közelben minden megtalálható, ami a kényelmes életvitelhez szükséges: iskola, óvoda, posta, élelmiszerbolt stb.
Ajánlom azon kedves érdeklődőknek, akik igényes, modern és egyben stílusos új családi otthonukat keresik.
Nagycsaládosok, illetve több generációs családoknak is bátran ajánlom ezt az ingatlant.
Keressenek bizalommal, várom megtisztelő hívásukat.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.