Budakalász központi részén családi házrész eladó

2066 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budakalász központi részén kínálok eladásra, egy egyedi méretű családi ház részt.
A tégla építésű ingatlan, egy osztott közös bejáraton keresztül közelíthető meg, és 250m2-es telek tartozik hozzá.
A 210m2-es, minden közművel ellátott ingatlanban , külön bejárattal rendelkező, két lakás lett kialakítva külön mérőórákkal.
Bár két külön lakás, de kialakításának köszönhetően átjárható a két ingatlan, így akár két generáció zavartalan együtt élésére is tökéletesen alkalmas.
Az első lakásban melynek mérete 98m2-es hasznos lakóterületű,az alsó szinten kialakításra került egy nappali, konyha-étkezővel,kamra, illetve egy WC és egy előszoba található.
Az emeleten kapott helyet két hálószoba, közlekedő, fürdőszoba egyben a WC-vel.
A 108m2-es második lakásban , mely modern kivitelezésű, két szinttel, terasszal rendelkezik. Az alsó szinten találhatunk egy nappalit, konyhát-étkezővel, fürdőszobát és külön WC-ét, míg az emeleten két hálószoba, egy gardrób, fürdőszoba egyben a WC-vel, és nem utolsó sorban egy erkély került kialakításra.
A telken helyet kapott egy garázs is, mely egy személygépkocsi beállására alkalmas.
Az otthon melegéről az első lakásban, gázkonvektor, míg a második lakásban gázcirkó-kazán gondoskodik.
Jó megközelíthetőséggel, közlekedés szempontjából kiváló elhelyezkedésű az ingatlan. Minden fontos szolgáltató ,illetve HÉV, buszmegálló pár perces sétával elérhető.
Ajánlanám azon kedves érdeklődőknek ezt az ingatlant kiknek fontos a jó közlekedés , és a két lakás egybe nyitásában rejlő lehetőségek , illetve nagycsaládosoknak és két generációs családoknak.
Várom megtisztelő ,érdeklődő hívásukat .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.