Budapest legvonzóbb részén 108m2-es lakás eladó

2583 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A belváros szívében, az V.kerületben kínálok eladásra, egy második emeleti igényesen felújított lakást.
A tégla építésű társasház lifttel, rendezett belsővel, a legvonzóbb, legelegánsabb kerületben, a Parlament közelében helyezkedik el.
A frekventált részen található, 108 m2-es erkélyes ingatlan, teljeskörűen felújított , prémium anyagokból, igényes kivitelezéssel nyerte el mai színvonalas formáját. Az anyaghasználat és kivitelezés is egyaránt a magas minőségben történt.
Műszakilag és esztétikailag is kiváló állapotú az ingatlan.
A lakás remek adottságokkal bír minden helyisége tágas, napsütötte terekkel rendelkezik.
Az ingatlanban kialakításra került egy erkélyes, stílusos nappali, minőségi, modern konyha egy légtérben az étkezővel, kényelmes közlekedő, melyből nyílik a két hálószoba, az elegáns fürdőszoba (fürdőkád,zuhanyzó) , és külön WC.
A ház elhelyezkedése rendkívüli, joggal lehet mondani, hogy ez a városrész, Budapest egyik legnagyszerűbb színfoltja, páratlan élettér minden korosztály számára.
A házban Airbnb működik, engedélyezett.
Ajánlom azon kedves érdeklődőknek, akik a belváros szívében keresik új, igényes családi otthonukat. Befektetés céljából is tökéletes, ideális választás, akár magánpraxis kialakítására is alkalmas.
Várom megtisztelő hívásukat.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.