Bútorozott családi ház több generáció részére!

2470 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Pest megye közkedvelt település részén egy 194 négyzetméter hasznos alapterületű, fiatalos, 2 generációs, 3 szintes, 90%-ban felújított, bútorozott családi házat.

Összetétele:

Szuterén szint: garázs (2db, ebből egy az épülethez hozzáépített), spájz, közlekedő, mosó konyha és konyha, többfunkciós helység (tárolás, teregetés, beltéri sportolás).

Alsó szint: közlekedő, "retro csempés" fürdőszoba wc-vel és plusz különálló wc, konyha, étkező, spejz, nagy nappali, amelyből egy ízléses térelválasztóval leválasztásra került 1 hálószoba.

Emeleti szint: 3 hálószoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba wc-vel.

Az épület felső szintje egy külső lépcső kiépítésével leválasztható, így akár 2 különálló lakrész is kialakítható, amely így kiadásra is alkalmas lehet. A telken több külső tároló épület és egy extra ponyvagarázs is található.

A fő épület 1980-ban épült B30-as téglából, 2005-től 2022-ig folyamatosan külső-belső felújításokon esett át:

Szigetelés, nyílászáró csere, parketta felújítás, fűtéskorszerűsítés(kondenzációs kazán beszerelése, radiátorok cseréje, hűtő-fűtő klíma beszerelés az alsó és az emeleti szinteken), elektromos hálózat cseréje, lépcső felújítás, födémszigetelés, részleges tetőfelújítás (esővédő fólia cseréje), térkövezés, automata öntözőrendszer kialakítása, az udvar parkosítása (vakondháló telepítése), kerítés felújítása.

A szigetelés után automata szellőztető rendszer került kiépítésre mindhárom szinten.

Az ingóságok jelentős része a vételár részét képezi!

Közművei: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz.

A locsolásról fúrt kúttal gondoskodhatunk, de ha nem akarnánk igénybe venni, akkor külön almérővel van ellátva a vízhálózat.

Kiváló területi elhelyezkedésének köszönhetően: iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek 2-5 perc sétára találhatóak.

Budapest az M5 autópályán autóval 25 perc alatt, tömegközlekedéssel (autóbusz) 50 perc alatt elérhető.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06306561062
Mónika

Urbán Mónika

Urbán Mónika

Ingatlanértékesítő
Kecskemét
+36 (30) 656 1062
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban