Corvin utcában földszinti kiadó lakás

95 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Északi városrészében, a Corvin utcában kiadó ez a földszinti közel 50 négyzetméter alapterületű, 2 szobás lakás. Az ingatlanhoz saját tároló is tartozik. Parkolni a tömb körül ingyenesen lehet.
A lakás 2015-ben jelentős felújításon esett át, ennek köszönheti jelenleg, igényes stílusát. A lakás bútorozva várja új lakóját. A bérlemény bérleti díja 70000 Ft, a bérlés megkezdéséhez 1 havi kaució szükséges. A közös költség 5 000 Ft. A helyiségeket gáz konvektorok fűtik. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, fürdőszoba, wc, konyha, közlekedő. Az egyik szobában, illetve a közlekedőn beépített szekrény kapott helyet.
A tulajdonos hosszútávú, megbízható, leinformálható, magára és környezetére igényes bérlőt keres. A bérleménybe kisállat nem vihető, a dohányzás nem megengedett! A bérlés megkezdéséhez személyes találkozó szükséges!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.