Csácsbozsoki hétvégi ház keresi új gazdáját

927 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalaegerszeg Csácsbozsoki részén tégla építésű hétvégi házikó eladó.
Az ingatlan végig aszfaltozott úton megközelíthető, buszmegállótól 1,2 km távolságra található.
A terület 2379 m2-es, utcafronti részén 17,5 méter széles, kb: 100 méter hosszú, a terület 2 utcáról megközelíthető, így a másik utca fronton a telek szélessége 27 méter.
A terület fele egyenes sík, másik része enyhén lejtős, fekvése nagyon jó, mivel az udvar része dél-nyugat és dél-keleti, így körbesüti a nap az ingatlant.
Az ingatlan földhivatali besorolása zártkert, nincs kivonva művelés alól, a terület gyümölcsösként és kertként, az épület 41 m2 - es gazdasági épületként van nyilvántartva.
A ház 1981-ben épült, beton alap, tégla B30-as falazattal, beton födém, így a tetőtér beépíthető, a tető síkpala borítású.
Az épület alatt pince található, a lakószinten nyitott terasz, fedett terasz, szoba és konyha található, a hol belső feljáró van a padlásrészbe.
A ház masszív szerkezetű, mely alkalmas akár lakható otthonná alakítani, meg bővíthető is kb: 98 m2 - ig, mivel az ingatlan MK-1 besorolású.
Közművek közül a házba villany van, víz az utcában, szennyvíz és gáz az itt egyenlőre nincs.
A területen található esővíz tároló ciszterna.
Ha további kérdése lenne, esetleg megtekintené az ingatlant, keressen elérhetőségeimen,Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.