Csak 20km-re Miskolctól

3244 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Festő környezetben, a Cserhát dombjai között, két szintes családi ház várja új tulajdonosait!
Ziliz Edelénytől 7, Miskolctól 20km-re lévő kedves,tiszta, csendes, hisz pár száz fős lakossal rendelkező település, ahol igényelheti a falusi csok támogatást!

1970-es években épült a község központjában téglából, blokkos építési móddal. terméskő díszítéssel.
A két szint teljesen külön bejárattal rendelkezik, de a házon belül is le- illetve fel lehet jutni a szintek között.Gyerekek szempontjából nagyon praktikusan és biztonságosan, a lépcsőhöz zárható ajtón keresztül jutunk a lakásból.

A lakószinten egy tágas nappali erkéllyel, 3 hálószoba, konyha - étkező- kamra , fürdőszoba és külön wc található.
Az alsó szint jelenleg tárolásra van használva. Itt található a fűtést biztosító vegyes tüzelésű és a cirkó kazán. Garázs, műhely helyiség természetesen igény szerint alakítható, akár két generáció költözik, vagy ha saját vállalkozást folytatna otthonában.
Jelenleg fa nyílászáró található a ház minden részén.
A melegvizet átfolyós vízmelegítő biztosítja.
A tetőtér beépíthető.

A kert gondozott, sík terepen helyezkedik el, és a ház melletti részen a patak mentén lévő gyümölcsfák is ide tartoznak. Több gyümölcsfa, szőlő, virágos- és veteményeskert , fúrt kút, füves rész, melléképület található az udvaron.

Kisgyermekeket modern óvoda várja, falugondnoki szolgálat ,meghatározott időben orvosi ellátás , mozgókönyvtár gondoskodik a lakosokról, tömegközlekedése megfelelő! Több nevezetesség, látnivaló van a környéken, ideális kirándulóhely.

Ha Önnek és családjának fontos a friss, tiszta levegő és egy békés helyen keresi otthonát, kérem keressen elérhetőségeimen bővebb információkért a házzal kapcsolatban!

Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Ingatlanértékesítő
Miskolc
+36 (30) 239 8884
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.