Családi fészek Szigetköz szívében

1774 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Dunaszegen, a Szigetköz szívében 985 m2-es telken eladóvá vált egy 2019-ben épült alacsony energiafogyasztású családi ház. Ha nyugodt környezetben szeretne élni, akkor ez az ingatlan Önre vár!
A netto 118m2-es családi ház 30-as Porotherm téglából épült, 20 cm-es szigeteléssel. Elosztása már-már kiválónak mondható, hiszen egy öt tagú családnak készült, amely a tulajdonosok igényei szerint lett megtervezve, tehát nem típusterv, hanem egy egyedi családi ház világos, tágas terekkel.

Az ingatlan helyiségei:
- Tágas előszoba - 5,25 m2
- Előszobából nyíló vendég mosdó - 1,54 m2
- Konyha - étkező - nappali kamrával - 8,32 m2 + 9,01 m2 + 27,27 m2 + 1,1 m2
- Szülői háló gardróbbal, zuhanyzóval, saját wc-vel - 10,58 m2 + 2,87 m2 + 3,9 m2
- Három gyerek szoba - 10,4 m2 + 10,08 m2 + 10,4 m2
- Nagy fürdő zuhanyzóval, sarokkáddal, saját wc-vel - 6,76 m2
- Háztartási helyiség - 3,9 m2
- Nappaliból nyíló terasz ~ 20 m2

A konyha minőségi konyhabútorral lett beépítve AEG beépített sütővel, mosogatógéppel, kombihűtővel, indukciós főzőlappal, nagyméretű Blanco mosogatóval. A szagelszívó előkészítve.
Az otthon melegéről és a melegvízről egy Saunier Duval gázgazán gondoskodik - amely a háztartási helyiségben került elhelyezésre - a szobákban radiátoros hőleadókkal, a többi helyiségben padlófűtéssel. Alternatív megoldásként beépítésre került egy hangulatos kandalló is. A házat egy GREE klíma hűti, amely fűtésre is alkalmas.
A ház riasztóval felszerelt. Az ingatlan a napelem kiépítésére előkészítve.
A szülői háló és a gyerekszobák a ház ellentétes irányába lettek elhelyezve, hogy mindenki az igényei szerint visszavonulhasson és pihenhessen.

A ház melletti terület térkövezésre került, a hátsó udvar füvesítésre parosításra vár, saját ízlés, igény alapján. Itt helyet kapott egy homokozós, csúszdás játszótér és a telek hátsó sarkán egy taroló is.

Dunaszeg Győrtől mindössze 12 km-re található, családoknak kiváló választás, a település központjában egy hatalmas fás park található játszótérrel, biciklipályával, emellett gyermek- és felnőtt háziorvosi rendelő, fogorvos, gyógyszertár, posta, bank, boltok, bölcsőde, óvoda és iskola található. A Duna-part, a park és a Morotva-tó remek időtöltést nyújt gyermeknek, felnőttnek egyaránt.
A település több irányból is elérhető és az autópálya Lébény felé gyorsan megközelíthető. Ezenfelül a buszközlekedés is jó.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, vagy személyesen is megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim egyikén.

Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Angyal Katalin

Angyal Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 475 4885
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban