Családi ház a Balatontól 10 perc sétára

1148 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok-Sóstó lakóparkban eladó ez a 90 m² alapterületű új építésű családi ház, amely egy 440 m²-es telken fekszik. A lakópark kifejezetten prémium környezetnek számít, nincs átmenő forgalom, a Balaton gyalogosan néhány perc sétára található.

Az épület teljes egészében földszintes, 30-as Porotherm falazóelemből készült, amelyre 25 cm kőzetgyapot szigeteléssel lett ellátva. A tetőszerkezetre sötétszürke színű betoncserép került, amely jól harmonizál az ereszcsatornákkal illetve az épület és a környezet modern stílusjegyeivel.

A belső válaszfalak 10 cm-es falazóelemekből készülnek, a lakótér a teljes területén gipszkarton álmennyezetet kapott. A fürdőszoba és a toalett burkolatai a mennyezetig terjednek. A lakótérben laminált burkolat került lefektetésre. A nyílászárók 6 légkamrás megoldással, az üvegezés háromrétegű kivitelben lett beszerelve. Az ablakok redőnyözöttek, szúnyoghálóval lettek ellátva.

A lábazat szürke színű görög gneis kőből készült, kb. 30-50 cm magasságban, alatta 5 cm XPS dyvit hőszigeteléssel. Az épületben mindenhol padlófűtés lett kialakítva Bosch kondenzációs turbós gázkészülékkel.

A Balaton közelségén túl kiemelt jelentőséggel bír a lakópark mellett található zöld erdő, amelyen keresztül juthatunk el a Balaton partjáig, ez 40 fokos hőségben is kellemes programot jelent. A terület Siófoktól 4 km-re Budapest irányába helyezkedik el, átmenő forgalom nincs, csendes és nyugalmas környék, az M7 autópálya mégis 2 perc alatt elérhető.

Az ingatlan összességében egy igazán szerethető, családias egységet képez, amely mindenképp kiemeli a jelenlegi kínálatból.

Jöjjön el tekintse meg, hívjon és egyeztessünk időpontot akár hétvégén is!

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.