Családi ház a gyulai piacon!

6262 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Vállalkozásra alkalmas ház a Gyulai Piac mellett.

Eladásra kínálunk Gyula városában, a központban egy közvetlen a piac mellett található, akár vállalkozásra is alkalmas családi házat. Az ingatlan területi és méretéből való adottságai miatt kiválóan alkalmas lehet bármilyen célra, mivel korábban is munkás szállóként volt üzemeltetve. Az épületi helységei a magas belmagasságnak köszönhetően tekintélyt parancsolóak és a nyílászárók is megtartották a régi stílusnak köszönhető egyedi, részletesen kidolgozott, tehát elegáns formájukat. A házban összesen 3 nagy méretű szoba van, amelyek közül mindhárom területe több mint 21 nm. A fürdőszoba állapota is kiváló, amely szintén tekintélyt parancsoló a maga 18,4 nm-es mértével. Az ingatlanhoz tartozik egy közel 25 nm-es zárt folyosó is, ahol egy gyönyörű és működőképes, egyedi cserépkályha is található. A konyha helység közvetlen a zárt folyosóról nyílik, ezért a folyosó egy tágasabb része akár étkezőként is szolgálhat. Az ingatlan alatt egy 30 nm-es, száraz pince helység is van, ami a lehetőségek tárházát kínálja leendő tulajdonosának.
A ház egy 739 nm-es körbekerített telken fekszik, ahol 5 db. garázs is található, illetve egy száraz kapubeálló. Az épület 1930-as években épült, amely az eltelt idő folyamán folyamatos karban tartásokon és felújításokon esett át. Az ingatlan fűtésérről gázkonvektorok gondoskodnak, illetve a már említett cserépkályha.
Az épület akár befektetési célokra is alkalmas lehet, mivel a város egyik legkedveltebb és leglátogatottabb részén található.

Az épületben 3 szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, kamra, zárt folyosó található, amely összesen 130 nm.
A telek mérete összesen: 739 nm.

Amennyiben ez a csodálatos helyen lévő, vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.