Családi ház a Vár közelében

6873 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula frekventált részén található 80 m2 alapterületű tégla falazatú 2 szobás + 1 nappalis igényesen felújított családi házat. A felújítás során a helyiségek új aljzatbetont és burkolatot kaptak, a fűtésrendszer korszerűsítve lett, villany-vízvezetékek cseréje, új hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve, valamint a ház teljes külső részének hőszigetelése is kivitelezésre került. 2021 év végétől egy 3,5 KW teljesítményű napelemes rendszer is üzemel, mely lefedi az ingatlan teljes villamosenergia fogyasztását, így ennek és a felújításoknak köszönhetően egy egészen alacsony rezsiköltséget kapunk cserébe.
A telek mérete 318 m2, amelyen helyet kapott egy könnyűszerkezetes 30 m2-es garázs/tároló. A teraszok burkolása és a kert parkosítása jelenleg is folyamatban van, ami a vételár részét tartalmazza.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított családi ház, mely a gyulai vártól karnyújtásnyira található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban