Családi ház akár két lakrésszel, két szinten, Győr közelében

1709 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr vonzáskörzetében, Pázmándfalun megvételre kínálok - több lehetőséget is magában rejtő -, 1753 m2-es, 28 m széles utcafrontú telken egy brutto 300 m2-es, netto 190 m2-es, akár több generáció számára is élhető családi házat, pincével, kúttal, melléképülettel, gyümölcsfákkal, 35 m2-es terasszal és kerti tóval.

Az épület első fele egy 1950-es években épült vegyes falazatú (emiatt nyáron kellemes hűvös, télen meleg) hangulatos kis ház 3 szobával egy nappalival, fürdővel és külön wc-vel. Fűtése gázkonvektoros.

Az épület hátsó fele 2008-ban épült hozzá, 38-as téglából. A két ház jelenleg össze van nyitva, az új részben helyezkedik el az amerikai konyhás nappali, melynek középpontjában egy téglával kirakott, hangulatos kandalló helyezkedik el. A konyhában stílusában hozzáillő épített konyha került kialakításra, amelyből egy kamra nyílik. Tetőtere beépítésre elő van készítve, akár 3 hálószoba és egy fürdő is kialakítható. Fűtése gázkazánnal történik, a konyha-nappali padlófűtéssel, míg a szoba radiátoros hőleadókkal történik.
Így akár külön lakrészként is használható a két ház.

Az udvaron helyet kapott egy pince, amely hangulatos téglás bejáratot kapott.

A település Győrtől 15 km-re, az autópályától 12 km-re, Pannonhalmától 4 km-re fekszik. A csendes, nyugodt településen megtalálható óvoda, bolt, posta, játszótér, buszmegálló, fogorvos stb.

Ajánlom azoknak, akik Győrhöz elérhető távolságban, de annak zajától távol, a természethez közel, csendes, nyugodt mindennapokra vágynak.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, vagy személyesen is megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim egyikén.

Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Angyal Katalin

Angyal Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 475 4885
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban