Családi ház, apartman a fürdő övezetben!

5013 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Alkalmi vétel Gyulán a románvároson!

Eladásra kínálom Gyula Füdrőváros szívében, Románvároson egy csendes utcában lévő, a fürdőtől és a belvárostól 10 perc gyaloglással megközelíthető 60-as években épült és 2011-ben felújított családi házat, vagy apartmant.

Az ingatlan lakóterülete: 110 m2.
A telek összesen: 659 m2.
Fedett terasz területe: 13,3 m2.

Az ingatlan belső elosztása: előszoba, 2 szoba, 1 félszoba, konyha, 2 fürdőszoba, 2 Wc, mosókonyha, kamra.

Az udvar rendezett, ahol 2 gépkocsi számára kialakított fedett beálló lett kialakítva. Elektromos kapu teszi kényelmessé a járművel való közlekedést.

Az ingatlanhoz tartozó telek 2011 évben fel lett töltve, ezért ott a hirtelen érkező nagy csapadék esetén sem marad meg a víz.

Az ingatlan tégla falazatú, amely a felújítása során az ingatlan hőszigeteléssel és műanyag nyílászáróval láttak el, ezért a fenntartási költsége igen alacsony lett. A ház fűtéséről egy új szerű Bosch típusú kondenzációs kazán gondoskodik. Az egyenletes hőelosztást padlófűtés és radiátorok biztosítják.

Az ingatlan a Várfürdő és a Gyulai Vár közelében található, apartmanozásra és befektetésre is kiválóan alkalmas. Az ingatlanhoz tartozó melléképület teljesen leválasztható, így akár külön is kiadható, vagy egyéb célra használható, mert saját szobával, tusolóval és WC el ellátott.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, szenzációs elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/4574-392 telefonszámon, a héz bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392