Családi ház Biatorbágy központi részén eladó

756 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Biatorbágy központi részén kínálok eladásra, egy 1950-es években épült felújítandó családi házat. Az ingatlan korához képest rendkívül jó állapotban van ,köszönhető a folyamatos karbantartásnak. A felújítást a mai kor igényeihez mérem.
A 944 m2-es rendezett telken elhelyezkedő, vályog és téglából épült ingatlan, 96m2-es hasznos lakóterülettel rendelkezik.
A sarok telken található családi házban kialakításra került, három hálószoba, egy közlekedő, konyha- étkező,melyből nyílik a kamra, illetve fürdőszoba egyben a WC-vel.
A telken különböző méretű , tárolásra alkalmas melléképületek, illetve egy személygépkocsi beállására alkalmas garázs, valamint egy fúrt kút is található, mely a víz ellátást biztosítja.
A közművekből villany-csatorna-és a gáz került bekötésre, a víz az utcáról elérhető.
Az ingatlan remek elhelyezkedése végett, családi házként is ideális választás, de akár üzleti befektetés céljából is kiváló , akár üzlethelyiség kialakítására is alkalmas, mivel frekventált helyen található. A közvetlen környezetében számos kialakított parkolóval .
Ajánlanám azon kedves érdeklődőknek, akik jó helyen kis befektetéssel keresik új otthonukat, illetve akik befektetési céllal keresik új ingatlanjukat.
Várom megtisztelő hívásukat.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186