Családi ház csendes környezetben, szinte telekáron!

998 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Letenye kisvárostól mindössze 15 km távolságra, Lispeszentadorján településen eladó ez a 52 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlan egy széles, 2428 nm nagyságú, gondozott telken található. A területen a lakóház mellett régebbi építésű melléképületek és egy fúrt kút is található.
Az ingatlan átlagos állapotnak örvend, falai stabilak, statikai sérülés nem látható rajtuk. A tulajdonosok néhány évvel ezelőtt a tetőszerkezetet részlegesen felújították, valamint a szobák parkettáit lecserélték. Más felújítási munkálatok az épületben nem történtek, azok már az új tulajdonos feladatai lesznek. A ház rendelkezik vezetékes víz szolgáltatással, de a fürdőszoba nincs kialakítva. A helyiségeket gáz konvektorok fűtik. Az ingatlan helyiségei: 2 teljes értékű, világos szoba, egy konyha, és egy előtér. Az épület átalakítható,bővíthető.
A település hangulatos, módfelett csendes. A mindösszesen 270 fős falut erdők veszik körül, itt a nyugalom, a pihenés és a privát szféra garantált! A bázakerettyei strand, mindössze 7-8 km távolságra található. Tökéletes választás lehet az ingatlan annak, aki csendes, nyugodt, falusi környezetben szeretné kialakítani új életterét.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808