Családi ház elérhető áron a Románvárosi részen!

8382 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Családi ház elérhető áron a Románvárosi részen!

Eladásra kínálom Gyula Füdrővárosában a belvárostól és a Várfürdőtől mindössze 10 perc sétával megközelíthető 1950-es években épült és 2016-ban felújításokon átesett, csendes utcában található nappali és 3 szobás családi házat. A ház vegyes falazatú, amely statikailag kifogástalan állapotnak örvend. A felújítás során a nyílászárókat is kicserélték fa anyagú, hőszigetelt üvegű nyílászárókra, továbbá az ingatlan külső hőszigetelése is megtörtént. Az ingatlanhoz egy 537 m2-es rendezett udvar tartozik, ahol több melléképület is található. A háztól pár percre találhatunk élelmiszerboltot, iskolát, óvodát, játszóteret. A fűtésről gázkonvektorok és egy nagyon szép cserépkályha gondoskodik, továbbá a fürdőszoba és két szobában már egy modernebb villanyfűtőtest is be lett szerelve.
Az ingatlan mérete és elosztása alapján tökéletes választás lehet akár nagycsaládosok számára vagy apartmanozási célokra is.

Az ingatlan hasznos lakóterülete: 95 m2.
A telek összesen: 537 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 1 nappali, 3 szoba, konyha, ebédlő, fürdőszoba, WC, kamra, nyárikonyha.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, tágas és elérhető áron lévő családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon a hét bármely napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.