Családi ház elérhető áron Máriafalván

336 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Máriafalva városrészen található 92 m2 alapterületű vegyes falazatú 2 szobás + 1 nappalis kialakítású családi házat. Az ingatlan az elmúlt évek során nagyobb felújításon nem esett át, viszont korábban a ház aláfalazása, vízszigetelése, a helyiségek aljzatbetonozása és a tetőszerkezet kijavítása megtörtént. A ház melegét gázkonvektorok, valamint a nappaliban található kandalló biztosítja, meleg víz ellátásáról átfolyós gáz vízmelegítő gondoskodik.
A telek mérete 680 m2, melyen termő gyümölcsfákat találunk. Az ingatlan nyugodt, csendes utcában helyezkedik el, közelben boltok, óvoda, játszótér, horgásztó, de a belváros is 20 perces sétával könnyen elérhető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szerkezetileg jó állapotú, és jó elrendezésű családi ház, mely a Máriafalva városrészen található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban