Családi ház Győr Sziget városrészén

2516 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeretne a belvároshoz közel élni, a városi nyűzsgéshez közel, de mégis egy csendes, nyugodt utcában nagy kerttel? Akkor ez lesz, amit Ön keres!
Megvételre kínálok Győr Sziget városrészén, egy csendes utcában lévő 790nm-es saroktelken található 120nm-es családi házat. A házban 3 szoba, hatalmas konyha étkezővel , fürdőszoba, külön wc található. Kényelmesen elfér, akár egy nagycsalád is. 25 nm-es melléképület, és egy fatároló is tartozik a házhoz. A melléképületben víz, villany, műanyag ablak található, így akár ez is egy lakható kisházzá alakítható.
A főfalak 40 cm vastagságúak, melyre még 5 cmes dryvit szigetelés került. A nyílászárók cseréje megtörtént. A ház belső felújítása elkezdődött a fürdőszoba, Wc szép állapotú, azonban a tető javításra, illetve cserére szorul. Ezáltal azonban a tetőtérben is könnyen kialakítható egy nagyjából bruttó 100 nm-es lakórész. A felújítás során a vezetékek cseréje is megtörtént. Jelenleg a melegről és a melegvízről gázkazán gondoskodik, de a kazánházban lehetőség van vegyes, illetve fatüzeléses kazán elhelyezésére is, mely szintén biztosíthatja a fűtést. Radiátoros hőleadók gondoskodnak a melegről.
Az ár részét képezi a konyhabútor és a konyhai gépek-tűzhely, szagelszívó.
A kertben hatalmas fák és egy fúrt kút található.
Gyalogosan is könnyen elérhető élelmiszerbolt, patika, iskola, óvoda, buszmegálló.

A telek minden közművel ellátott, beépíthetősége 30%os. Utcafront közel 48 m széles. Az egyetem közelsége miatt kíváló befektetés, könnyen ki is adható.


Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére:
-ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás és kiemelt méretű vevői adatbázis)
-banksemleges hitelügyintézés vevőink részére
-adás/vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás.
-energetikai tanúsítvány készítése.
Ha kérdése van, állok szíves rendelkezésére elérhetőségeimen, akár hétvégén is!
Hívjon és tekintse meg az ingatlant!!

A hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok és információk az Eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.