Családi ház Győrújbarát-hegy nyugodt utcájában

8495 Nyomtatás Ajánlás Facebook

CSODAHELYEN! 2023 m2-en!

Győrújbarát-hegyen autózva elértem úti célom, megérkeztem egy csendes, mégis központi helyen fekvő zsákutcába. Alig pár percre a város zajától és szmogjától egy csodálatos környezetbe csöppentem. Az udvaron termő gyümölcsfák, temérdek fügétől és baracktól roskadoznak. Ahogy hátrafelé sétáltam, a fáktól megláttam a gyönyörű kilátást a határra, az erdőkre… Aki a természetet szereti, őt itt egy különös érzés ragadja magával. Az épület egy 2023 m2-es telken helyezkedik el a maga 100 m2-ével, 90 m2 melléképülettel és lehetőségek tárházával. Aki csodálatos helyen akar lakni, az ne keressen tovább. A ház felújítható, átépíthető, vagy a telekre 30%-os beépíthetőséggel új ház építhető.

Az ingatlan a 60-as évek végén épült. A lakóház és a melléképületek is téglából készültek, a lakóépület betonfödémes, a melléképületek fagerendásak. A betonfödém lehetővé teszi az épület további bővítését még egy szinttel, így a csodás panoráma még jobban előtérbe kerül. A 90-es évek végén teljes körű közmű felújításon esett át. Villany- és vízvezetékek cseréje is akkoriban megtörtént. Vegyes tüzelésű kazán és gázkazán egyaránt biztosítja a fűtését, illetve lapradiátorra modernizálták a fűtőtesteket. Utcafronti ablakokat műanyag ablakra cserélték, és redőnnyel felszereltek.

A kétszintes épületbe beérve egy nagy méretű előtérbe érkezünk, amit korábban az itt lakó család télikertként használt, virágokkal futtatott be. Nagyon világos, napos, kedvező elhelyezkedése miatt akár nappali kialakításra is kitűnő lehetőséget nyújt. (Tetőplexi csere szükséges) Itt került elhelyezésre a vegyes tüzelésű kazán is. Innen az előtérből lefelé vezető lépcső visz minket a szuterén részbe, ahol 2 kisebb helyiség van. Jelenleg a konyha is itt található. Későbbiekben lehetőség van vendégszoba kialakítására, vagy akár a fürdőszoba áthelyezésére, mosókonyha kialakítására. A felfelé vezető néhány lépcsőfok pedig a lakótérbe vezet, ahol egy kis előtér után belépünk a nappaliba. Ebből nyílik 2 hálószoba, illetve a fürdőszoba. Korábban a konyha a nappaliban volt, így alkalmas amerikai konyhás nappali kialakítására. Ezáltal a két alsó szinten található helyiség további kihasználására adhat lehetőséget.

A házhoz több melléképület tartozik. Műhely, tárolók, különálló garázs. A borospince tele boroshordókkal. Megtalálható az akkortájt nagyon közkedvelt közösségi tér, a nyári konyha, ami könnyedén hozzányitható az előtérhez (télikert).

2 perc sétára van a buszmegálló, de a közelben minden megtalálható. Iskola, óvoda, posta, bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek.
A házat néhány éve már nem lakják, és a tulajdonosok a 90'es évek felújítása óta nem modernizáltak. Használja ki a 2021-es év új lehetőségét, a ház-lakásfelújítási támogatást, és varázsoljon belőle egy gyönyörű otthont csodálatos helyen.

A ház lomtalanítását 1-2 nap alatt el tudja végezni a tulajdonos, így gyakorlatilag egyből birtokba vehető.
Irányár: 27,99 millió Ft

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hitel, ügyvéd, energetikus egy helyen az Ön kényelme érdekében!
Keressen bizalommal! Telefonszám: 0670/3643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 364 3376
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.