Családi ház Győrújbarát-hegy nyugodt utcájában

506 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrújbarát lankáin autózva elértem úti célom, megérkeztem egy csendes, mégis központi helyen fekvő zsákutcába. Alig pár percre a város zajától és szmogjától egy csodálatos környezetbe csöppentem. Leparkoltam, és besétáltam az udvarra, amit már benőttek a fák. Temérdek fügétől és baracktól roskadoznak. Ahogy hátrafelé sétáltam, a fáktól megláttam a gyönyörű kilátást a határra, az erdőkre… Aki a természetet szereti, őt itt egy különös érzés ragadja magával. 2023nm-en helyezkedik el a 100nm-es ház, 90nm melléképülettel és lehetőségek tárházával.
Közelebbről is elkezdtem megismerkedni az ingatlannal. A 60-as évek végén épült. A falak mindenhol téglából készültek, a lakóépület betonfödémes, a melléképületek fagerendásak. A 90-es évek végén teljes körű közmű felújításon esett át. Villany- és vízvezetékek cseréje is akkoriban megtörtént. Vegyes tüzelésű kazán és gázkazán egyaránt biztosítja a fűtését, illetve lapradiátorra modernizálták a fűtőtesteket. Utcafronti ablakokat műanyagra cserélték, és redőnnyel felszereltek.
A kétszintes épületbe beérve egy mára már zsúfolt előtérbe érkezünk, amit az itt lakó család télikertként használt, virágokkal futtatott be. Itt került elhelyezésre a vegyes tüzelésű kazán is.
Az előtérből lefelé vezető lépcső visz minket a szuterén részbe, ahol 2 kisebb helyiség van. Jelenleg a konyha is itt található. Későbbiekben lehetőség van vendégszoba kialakítására, vagy akár a fürdőszoba áthelyezésére.
A felfelé vezető néhány lépcsőfok visz minket a lakótérbe, ahol egy kis előtér után belépünk a nappaliba, amiből nyílik 2 hálószoba, illetve a fürdőszoba.
Ennek a háznak a varázsa a részletekben rejlik. Kezdhetjük a csodálatos üvegberakásos ajtókkal, majd az eredeti faparkettás szobaburkolattal, a sok ablakkal amik beengedik a fényt, illetve a melléképületek kincseivel. A borospince tele régi hordókkal, a falon még ott lóg a lopótök, és a hímzett terítő bekeretezve. Megtalálható a régi „kiskonyha” néven ismert közösségi tér, műhely, tárolók, különálló garázs. Valamint ismét ki kell emelem a hely szépséges panorámáját és nyugalmát.
2 perc sétára van a buszmegálló, de a közelben minden megtalálható. Iskola, óvoda, posta, bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek.
A ház lomtalanítását 1-2 nap alatt el tudja végezni a tulajdonos, így gyakorlatilag egyből költözhető, felújítható.
Irányár: 29,9 millió Ft
Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hitel, ügyvéd, energetikus egy helyen az Ön kényelme érdekében!
Keressen bizalommal! Telefonszám: 0670/3643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 364 3376
Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 364 3376