Családi ház impozáns belsővel, Békéscsabán

11889 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsabán, frekventált helyen található a 170m2 alapterületű 2002-ben épült és 2019-ben felújított, rendben tartott családi ház, amihez a nappaliból kilépve az udvar felől 55m2 terasz tartozik.

A díszes, kovácsoltvas kerítésen át jutunk be a két autó számára kialakított, térkővel burkolt kocsibeállón át a parkosított udvarba. A hátsó kapubejáró, és a két lakás közötti utcai bejárati vaskapuk, szintén díszes kovácsolással készültek.

Az ingatlan eredeti tervei alapján a földszinten és a tetőtérben is két-két azonos méretű lakás lett megálmodva, amik egymásnak tükörképei, azonban csak a földszint lett belakva. A tetőtér továbbra is beépíthető.

A földszint jelenlegi használata szerint egybe van nyitva, így az elosztása a következő:
először is elénk tárul egy kisebb bálterem nagyságú és hangulatú világos nappali, melyet ízléses oszlopokkal és az egyik sarkában kiemelt, ívelt lépcsőzetes megoldással díszítettek. A 70m2-es nappali impozáns megjelenését az oszlopokon túl a mennyezeti dekor led világítás és álmennyezet sziget adja, amely több másik helységnek is modern megjelenést kölcsönöz.
A nappaliból két hálószoba nyílik, majd a másik végéből eljutunk az étkezőbe, amihez azonos légtérben kapcsolódik a szintén ívelt két lépcsős szinteltolással megépített amerikai konyha.
Az étkezőből beléphetünk egy hálószobába, valamint a sarokkádas, jakuzzis fürdő blokkba.
A központi helyiségbe, vagyis a nappaliba két dupla, domború üvegezett bejárati ajtón léphetünk be, egy az utca felől és egy az udvar felől nyílik.
Az otthon melegét gáz-cirkó kazán és padlófűtés biztosítja.

Az ingatlan erényei:
📌 Beépíthető tetőtér
📌 Közeli belváros, jó közlekedés
📌 Új villamoshálózat
📌 Új nyílászárók
📌 Redőnyözött
📌 Klíma
📌 Padlófűtés
📌 55m2 nappaliból nyíló terasz
📌 70m2 nappali
📌 Amerikai konyha
📌 Fúrt kút

A tulajdonos nyitott a kisebb ingatlan beszámításával történő megoldásokra is.

☎ Hívjon bátran kérdéseivel és tekintse meg ezt a nem mindennapi házat!

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban