Családi ház nagycsaládnak, befektetőknek

4160 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár legnépszerűbb részén, a Vezér utcák környékén kínálom eladásra, ezt a nagyrészt felújított, 4 szobás eladó családi házat. Ideális lehet nagy családnak vagy bérbeadás céljára is, hiszen könnyedén kialakítható két különálló, 2-2 szobás lakás is.

A ház egy 365 négyzetméteres telken fekszik. A házban 2 konyha, 4 szoba, 2 fürdőszoba található a 97 négyzetméteren. Az udvaron garázsnak épült, de jelenleg tárolónak használt épület is található.

Az elmúlt években végzett felújítások során kicserélésre került a teljes tetőszerkezet és új cserépfedéssel lett ellátva. Az elektromos hálózat is fel lett újítva. Az épületben új vízvezetékrendszer és fűtésrendszer készült. Kialakításra került kettő fürdőszoba és a kettő konyha. A külső és belső nyílászárók is cserélve lettek. Melyek kívül természetesen hőszigetelő üvegezéssel vannak ellátva. Az utcafronti ablakokon új spalettákkal.

A fűtés jelenleg mindenhol BOSCH gázkazánnal működő, radiátoros fűtéssel van megoldva. A padlás a tetőfelújítás után kőzetgyapot szigeteléssel lett ellátva. Már csak a ház külső szigetelése van hátra.

A ház körbevesz egy déli fekvésű, füvesített udvart. Ideális lehet a szabadidő közös eltöltésére.

Autók tárolása az udvaron vagy egy garázsajtó beépítése után a korábban garázs céljára épült épületben megoldható. Az utcán is van lehetőség ingyenes parkolásra.

Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban