Családi ház nyugodt, csendes környezetben!

748 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros térségében, csendes, nyugodt környezetben, Lispeszentadorján településen eladó ez a 90 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlanhoz tartozó terület közel 2200 nm nagyságú, melyen a ház hosszabbításában melléképületek kaptak helyet. A telek gondozott, karbantartott, jelenleg állattartás és növénytermesztés is folyik rajt.

A lakóépület tégla alapokon nyugszik, falazata stabil. A tulajdonosok az ingatlant folyamatosan karban tartják, de jelentősebb felújítási munkálatok az épületen belül nem történtek. Az épületben minden közmű megtalálható a szennyvízhálózaton kívül, mivel az a településen nincs kiépítve. A szennyvízelvezetés derítőben megoldott. A helyiségek fűtését gáz-konvektorok végzik. Az ingatlan helyiségei: 3 teljes értékű szoba, nappali, konyha, meyből nyílik a fürdőszoba, és a kamra, Wc, és terasz.

A környék gyönyörű, csendes. Az ár irányár! Amennyiben békés, falusi környezetben szeretné kialakítani új életterét, ez az ingatlan tökéletes választás lehet. A termálfürdőjéről híres, és keresett Bázakerettye 8km, míg Letenye kisváros 12 km távolságra elérhető!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808