Családi ház nyugodt környéken, kivételes panorámával

283 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lenti kisvárostól mindössze 7 km távolságra, valóban csendes, hangulatos településen, Iklódbördőce forgalomtól mentes részén vált eladóvá ez a régebbi építésű, de kiváló statikai állapotnak örvendő családi ház. A településtől a horvát, és a szlovén határ, valamint az M7-s autópálya M70-s szakasza is néhány percnyi autókázással elérhető. A dombokkal, erdőkkel körülvett falu csodálatos örökpanorámát nyújt, melyet a ház ablakaiból és udvaráról is megcsodálhat az új tulajdonos. Az ingatlanhoz tartozó terület közel 2600 nm nagyságú, melyen állattartáshoz használt épületek, egy kis műhely, valamint egy garázs is helyet kapott. A telken forrásra kötött fúrt kút, és egy kellemes, árnyékos lugas is található.
Az épület korához képest megkímélt állapotban van. A beton alappal rendelkező ingatlan tökéletes alapot képezhet egy új, modern élettér kialakításához. A tető jó állapotú, jelenleg felújítást nem igényel. A belső villamoshálózat majdnem teljes egészében lecserélésre került. A házban minden közmű elérhető, a fűtésről gáz konvektorok, illetve fa tüzelésű kandallók is gondoskodhatnak, illetve a ház központi részén elhelyezésre került egy cserépkályha is, mely felújítás után szintén alkalmas a fűtésre. A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű, világos szoba, 1 félszoba, tágas nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba, kamra, wc, előtér.
Nagyobb családok számára, külföldre ingázóknak, természet közelségébe vágyóknak kiváló választás! Érdemes személyesen is megnéznie! Az ingatlan és a település is megfelel a Falusi CSOK szabályainak!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban