Családi ház Palin városrészben

286 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa családi házas övezetében, Palinban eladó ez az emeletes, tetőtér beépítéses családi ház. A épület hasznos alapterülete 154 nm, a hozzá tartozó terület 625 nm nagyságú. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas garázs, mely elektromos garázskapuval ellátott. A garázs csupán az utcafront felől járható! Az udvarban található egy melléképület is, mely jelenleg a tároló szerepét tölti be. Az udvar elektromos kapuval, valamint kaputelefonos,mágneszárral ellátott kiskapuval lett kialakítva biztosítva a tulajdonosok nyugalmát és privát terét.

Az 1989-ben épített ingatlan 2016-ben jelentős felújításon esett át. Kicserélésre kerültek a külső nyílászárók. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval lettek ellátva. Ebben az évben került kialakításra a terasz is. Az ingatlan 10 cm vastag külső homlokzati hőszigetelést kapott. A tetőtéri szobák klímával ellátottak. A tető jó állapotú, eredetileg Bramach cseréppel felszerelt.
Az épület helyiségeit egy gáz-cirkó kazán fűti radiátorokon keresztül. A családi ház helyiségei: a földszinten egy szoba, nappali, étkező, közlekedő, konyha, fürdőszoba, külön wc, kamra, előtér,terasz, míg a tetőtérben 3 teljes értékű szoba, közlekedő, fürdőszoba, és egy kialakított padlástér, mely akár gardróbszobának is kiváló lehet. A terasz a konyhából, valamint a nappaliból is megközelíthető.

Az ingatlan tökéletes választás lehet mindenkinek aki városi környezetben, mégis csendes, nyugodt környezetben szeretné új életterét kialakítani.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857