Családi ház Pusztaszeren egy panel áráért

1418 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pusztaszer központjában ajánlom figyelmébe jelenleg vállalkozásként üzemeltető de családi házzá visszaalakítható vályog és téglafalazattal épült 1561 m2-es telken egy 180 m2 es sarki ingatlant.

Egy amerikai konyhás nappali,+1 konyha,3 szoba, 1 fürdőszoba, 5 Wc, kialakításával egy kényelmes tágas Otthont lehet varázsolni belőle.

Mindenhol hidegburkolat van jelen.Egy kibetonozott száraz pince is ingatlan része. A ház riasztórendszerrel felszerelt, 2007- ben teljes tetőcsere megvalósult.

Közel 86 m2-es nyitott terasz áll rendelkezésre családi események vagy más rendezvények megvalósítására.

Nyílászárói fából vannak, árnyékolásról redöny gondoskodik. Villanyvezetékek rézből vannak 3 fázisú áram bevezetésre került.

Fűtése gázkazán, hőleadás radiátorokon illetve padlófűtésen keresztül történik melegvizet is a gázkazán biztosítja. Nyári meleg elviselésére a klíma ad kellemes hőérzetet.

Állattartásra egy közel 70 m2 es területen ólak épültek ami terménytárolásra is lehetőséget ad.

A 60 m2-es melléképület tégla építésű ahol konvektor került bevezetésre. 1 konyha,1 kamra ,2 tároló,1 wc lett kialakítva. A konyhában hidegburkolat van jelen.

A posta,óvoda,iskola,gyógyszertár,élelmiszerbolt,buszmegálló 1 percre az ingatlantól.

Ha egy csendes kis faluban szeretné álmait megvalósítani úgy gondolja ,hogy elnyerte tetszését és személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban