Családi ház, vagy akár nyaraló! Aminek szeretné!

3401 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balatonberényben, 200 méter távolságra a szabad strandtól eladó ez a saroktelken elhelyezkedő 76 nm alapterülettel és 104 nm hasznos alapterülettel rendelkező családi ház. A házhoz tartozó telek 445 nm nagyságú.
A házon jelentős belső felújítási munkálatok nem történtek, de jeleneg is állapotában is lakható, bérbe adható. A tulajdonos néhány éve felújította a tető héjazatát. A ház körül új, térkövezett járda és kocsibeálló került kialakításra. Az épület helyiségeit gáz konvektorok fűtik. A lakótér helyiségei a földszinten: 2 teljes és egy félszoba, nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba, wc, fedett terasz, a tetőtérben pedig: egy szoba erkélykapcsolattal, wc, tároló, előszoba. Az alsó szinten egy szoba, konyha, fürdőszoba rész leválasztható, akár külön lakrész vagy apartman is kialakítható belőle.
Állandó lakhatásra, nyaralónak, befektetésnek is remek választás lehet az ingatlan! A vételár a bútorzatot is tartalmazza!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.