Családi ház Vépen

3600 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Szombathely melletti Vépen, a település központi részén eladó ez a 100 nm-es lakóterű, tégla építésű ház, 760 nm-es telken. Az épület szerkezetileg jó állapotú, de teljes körű felújítást igényel. A kert tágas, de jelenleg elhanyagolt állapotú. Az épület mögötti részen két tároló is van, ezek is felújítandók, vagy bontandók.

A jelenlegi tulajdonos igény esetén vállalja a teljes kivitelezési munkát, külön megegyezés szerint. A vételáron felüli kb. 25-30 M Ft fedezné ennek költségeit. A felújítás várhatóan maximum 5-6 hónapot venne igénybe, és a vásárló igényeit szem előtt tartva, előzetesen megállapított műszaki tartalommal valósulna meg. Magában foglalná az épület teljes külső hőszigetelését, tető héjazat cserét, külső és belső nyílászárók cseréjét, alaprajzi elrendezés módosítását, fűtési rendszer kialakítását (gáz cirkó), Hideg és meleg burkolatok beépítését, új villamos, csatorna és vízvezeték rendszer kiépítését. stb.

A ház jelenlegi elrendezése nem sokat mutat, de több lehetőséget is magában rejt. A jelenlegi alaprajz mellet egy módosítási javaslat is található gondolatébresztőnek, de itt szabadon szárnyalhat a vásárló fantáziája.
A településen minden fontos infrastruktúra megtalálható, de autóval Szombathely is 5 perc alatt elérhető. A környék rendezett, tiszta, a tömegközlekedés is megfelelő.

A megtekintés miatt hívjon bizalommal!

Tóth István

Tóth István

Ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (70) 321 2718
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban