Családosok figyelem, Lentiben igényesen felújított ház eladó

3818 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő,

Eladóvá vált Lentiben, kedvelt, központi helyen, ez a teljesen felújított családi ház. Az ingatlan hasznos alapterülete 129 nm, ehhez tartozik még egy kisebb melléképület, egy tűzifa tárolására alkalmas rész ès egy autó beálló is.
Az épület alapja beton, falazata tégla. A házat 2013-ban teljesen felújították, aljzatszigetelést kapott, a teljes tetőszerkezet le lett cserélve, a víz és a villany vezetékek is ki lettek cserélve. Új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, ezek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A falazata 10 cm szigeteléssel, a lábazat pedig 5 cm vastag szigetelést kapott.
Két opció közül is lehet választani fűtés szempontból, egyik a gàz, a másik pedig a fa tüzelésű kazán.
A ház belső felosztása a következő: 3 szoba, 1 tágas fürdőszoba, ahol fürdőkád és zuhanyzó is megtalálható. A WC az külön helyiségben van. 1 gyönyörű konyha + nagy nappali, 1 kamra, 1 nyári konyha rész, ahol a kazán található.
A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a fedett teraszra és füvesített udvarra. Tökéletes választás, ha nem szeretnének a felújítási munkákkal bajlódni. Családosoknak remek lehetőség, mert óvoda, iskola, játszótér, boltok, minden egy karnyújtásnyira van.
A megtekintése kizárólag időben előre egyeztetett időpontban lehetséges.
További kérdés miatt hívjon bizalommal.

Szűcs Fanni
PRÉMIUM

Szűcs Fanni

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Karrierigazgató
Lenti
+36 (30) 489 8785
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban