Csendes kis otthon a Városliget mellett

1613 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zugló délnyugati szélén, Istvánmező városrészben kínáljuk eladásra ezt a magasföldszinti lakást. A forgalmas környék ellenére csendes otthon délkeleti tájolású nappalija az ős-platánfás Abonyi utcára néz. (Ez Budapest egyetlen utcája, ahol nincs sem 1-es, sem 2-es házszám: ezek az épületek a Dózsa György útról számozódnak.)

A tágas konyha ablaka északnyugatra, a belső udvarra néz – teljes értékű étkező kaphat benne helyet. A gáztűzhely és a konyhabútor az eladási ár részét képezi. A mindössze három lakás által közrefogott, borostyánnal befuttatott kis térre néz a hálószoba ablaka is – a nyugodt pihenést redőny biztosítja.

A kádas fürdőben található a toalett is – a melegvízről, ahogyan a fűtésről is kombi gázkazán gondoskodik. Az előtérben álló-galéria található: a járványhelyzetre reflektálva tökéletes home-office sarok alakítható ki rajta.

A 2010-es felújítás során a régi ablakokat többrétegű thermo-üveges műanyag nyílászárókra cserélték – mindegyiket alumínium redőny védi. Új, biztonsági bejárati ajtót kapott a lakás; fölé az udvari front egészén egy előtető került – ideális hely lehet kerékpár tárolására.

A lakás kiváló elosztású, belmagassága 4 méter – rengeteg lehetőséget rejt. Sőt, a leendő tulajdonos saját ízlése szerint bútorozhatja be. Ajánlom fiatal pároknak, de kitűnő elhelyezkedése miatt befektetésnek sem utolsó. A környéken minden megvan, ami szükséges: bolt, cukrászda, éttermek, gyógyszertár és a megújult Városliget egy sarokra van, néhány perces sétával két kis bevásárlóközpont is elérhető. A közeli busz és trolimegállókból 10-15 perc alatt a belvárosban lehetünk. A parkolás közterületen fizetős, kerületi lakosoknak ingyenes – a közelben van lehetőség teremgarázs helyet is bérelni.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető, bármikor rugalmasan megtekinthető. Jöjjön el, nézze meg – érdemes!
Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.