Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Csendes környezet, felújított belső terek

1449 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Horvát határszélen, Letenye és Nagykanizsa közötti településen, Molnáriban vált eladóvá ez a 41 nm hasznos alapterületű családi ház. A ház egy gondozott, 2040 nm nagyságú területen helyezkedik el.
Az ingatlan belülről a tavalyi évben teljeskörű felújításon esett át. Kicserélésre kerültek a víz, és villamoshálózat elemei, a lakótér új hideg és melegburkolatokat kapott. Megújult a konyha, és a fürdőszoba. Kicserélésre kerültek a belső és külső nyílászárók is. Az ablakok dupla hőszigetelt műanyag nyílászárók, melyek redőnnyel ellátottak. Jelenleg a fűtést konvektorok biztosítják, de a kémény bélelése megtörtént, így az ingatlan cirkósítható. A helyiségek aljzatbetonozása során megtörtént az épület vízzáró szigetelésének felújítása is. Az épület kívülről nincs szigetelve, ez már az új tulajdonos feladata lesz. A lakótér helyiségei: egy teljes értékű szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, közlekedő.
Egyedülállóknak, fiatal pároknak, legénylakásnak tökéletes választás lehet az ingatlan. A környék csendes, a település barátságos.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.