Csendes központi

4913 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csendes központi
Szeged-Baktó központi, de mégis csendes helyén újépítésű, még nem lakott családi ház belső telken, teljesen kész állapotban eladó. A 130 m2-es, amerikai konyha-nappalis ház három és fél szobával, fürdőszoba káddal és tusolóval, 2 WC-vel, teljesen felszerelt konyhával (Whirpool 6.érzék indukciós főzőlap, gőzös sütő, beépített mikrohullámú sütő, beépített mosogatógép) rendelkezik. Az épület a telek közepén helyezkedik el, zöld terület öleli körül.
Az életteret növeli a ház teraszán túl egy 30 m2-es grillező és wellness kialakítására alkalmas fedett kerti pavilon és egy 40 m2-es fedett autóbeálló 2 autó részére. Opcionális tetőtér beépítés előkészítve.
A ház napelemmel felszerelt, bár nincs passzív ház minősítése, de energetikailag önellátó. Elektromos hűtés-fűtés rendszerrel, elektromos kandallóval, tripla üvegezéssel, redőnyökkel, mindenhol 15 cm szigeteléssel optimalizálja az energiafelhasználást. CC energetikai besorolással rendelkezik.
Főút, buszmegálló, bolt a közelben, a belváros autóval 10 perc. Közművek bekötve, szolgáltatói szerződések aktívak, rendezett tulajdoni viszony, azonnal költözhető!

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Cégvezető
Szeged
+36 (70) 377 3333
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban