Csendes lakás a belváros közelében

1628 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Több gyermekes családoknak ajánlom ezt a nagy nappalis lakást, három külön hálószobával, közel a belvároshoz, szupermarkethez, vasútállomáshoz. A felújítás egy része már elkészült. A festés után már csak egy konyhabútor kell bele és máris birtokba vehető ez a csendes kis utcában fekvő, kelet-nyugati tájolású, napos lakás.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve.
Az előszobából nyílik a fürdő-wc-n kívül a konyha, egyik dupla szoba és a nappali. A nappaliból pedig a további két szoba. Egy ajtó és egy kis gipszkarton beépítésével akár 4 félszoba is kialakítható a nappali mellett.

A fürdő és a wc jelenleg egy ajtón keresztül közelíthető meg, de igény szerint külön választható. A konyhabútort sajnos vitte a bérlő, de cserébe olyant vehet bele az új tulajdonos, amilyent szeretne.

A fűtés távhővel történik. A sok napfénynek és a szomszédoknak köszönhetően kedvező a fűtésköltség.

Akkor sincs gond, ha költözéskor nem mindent szeretnének a lakásba berakni, mert a földszinten saját tároló áll a rendelkezésre.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Szupermarket, barkácsáruház, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak 10 percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A vasútállomás is egy buszmegállóra vagy 5 perc sétára van. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. De az autósok is örülhetnek, hiszen a lakók számára ingyenes parkolók állnak a rendelkezésre.

Wollein Attila

Wollein Attila

Kapcsolattartó
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban