Csendes lakás, a palotavárosi tavaknál

1011 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha nyugalomra és a természet közelségére vágyik, akkor Önnek javaslom ezt a Palotavárosi tavak mellet levő 2 szobás, második emeleti lakást. Ha pedig nyüzsgésre vágyik, akkor a belváros és a Pláza tíz perces sétával elérhető. Pároknak, kiscsaládosoknak ideális, mert a nappali és a másik szoba elég kuckót biztosít mindenki számára. Nem beszélve az iskola, óvoda és a játszótér közelségéről. Vagy csak üljön ki az erkélyére és élvezze a csendet!

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony. A nap és a téli hideg szelek ellen is védelmet nyújtanak az ablakokon levő redőnyök.

A konyhát már felújították, ami értelemszerűen itt marad és a következő háziasszony munkáját fogja megkönnyíteni. A vizes helyiségek is átestek már egy felújításon. A lakás egy festés után máris használható. A bejárati ajtó és a belső ajtók is újakra lettek cserélve.

A közös kerékpártárolón kívül egy tulajdonostárssal közös pincerész is a rendelkezésre áll.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. A belváros, bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, autóbuszpályaudvar, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények maximum 10 perces sétára találhatóak. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Az autósok is örülhetnek, hiszen számukra pedig ingyenes parkoló áll a rendelkezésre. A ház mellett új játszótér és szabadtéri edzőpálya található.

Jöjjön nézzük meg leendő lakását!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban