Csendes, nem utcafronti lakás közel a belvároshoz

880 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha azt a földszinti lakást keresi éppen, amelyet a saját igényei szerint szeretne majd alakítani, akkor muszáj megnéznie ezt is! De természetesen befektetésnek is ideális ez a csendes helyen lévő, Tóvárosi panellakás egy négy emeletes házban. Ritka kincs, hogy a ház egyik ablaka sem utcára néz, hanem terekre.

Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A külső nyílászárók is újakra lettek cserélve. A bejárati ajtót is már kicserélték, ezzel sem kell foglalkozni. A lépcsőház tiszta, rendezett.

Az előszoba, kisszoba, konyha és a vizes helyiségek burkolata műpadló. A nagyszobában parketta található. A lakás igény szerinti felújításra vár.

A fűtés távhővel történik. A korábban kicserélt új lapradiátorok hőmennyiségmérővel vannak felszerelve. Ezáltal a fűtés költség alacsonyan tartható.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola pár perces sétára találhatóak. A város legjobb kifőzdéje 50 méteren belül.
A közeli helyi buszmegállókról pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. De gyalog is csak negyedóra sétára van belváros. A vasútállomás is csak 12 perces séta. A parkolás a ház körül ingyenes.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban