Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Csendes, nem utcafronti lakás közel a belvároshoz

842 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha azt a második emeleti lakást keresi éppen, amelyet a saját igényei szerint szeretne majd alakítani, akkor muszáj megnéznie ezt is! De természetesen befektetésnek is ideális ez a csendes helyen lévő, Tóvárosi panellakás egy négy emeletes házban. Ritka kincs, hogy a ház egyik ablaka sem néz utcára, hanem belső terekre.

Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A külső nyílászárók is újakra lettek cserélve. Az ablakokon reluxa és szúnyoghálóval. A bejárati ajtó cserére szorul. A lépcsőház tiszta, rendezett.

Az előszoba, konyha és a vizes helyiségek és a szobák burkolata műpadló. A lakás igény szerinti csinosításra vár. De természetesen egy festés-tapétázás után a jelenlegi állapotában is lakható.

A fűtés távhővel történik. A radiátorok hőmennyiségmérővel vannak felszerelve. Ezáltal a fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊.

Külön kincs a lakáshoz tartozó saját tároló, melyet két szomszéddal közösen tudnak használni, hiszen sok olyan holminak tud helyet biztosítani, amit már nem szeretnének a lakásban tárolni.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola pár perces sétára találhatóak. A közeli helyi buszmegállókról pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. De gyalog is csak negyedóra sétára van belváros. A vasútállomás is csak 10 perces séta. A parkolás a ház körül ingyenes.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban