Csendes, nyugodt, környezetben gázfűtéses családi ház eladó

981 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tolna megyében, Dombóvár-Gunarasfürdőtől (amely méltán híres, magas fluorid tartalommal rendelkező, alkáli-hidrokarbonátos gyógyvízéről, ami a gyógyturizmus alapját képezi) 13 km-re, (Dombóvártól 8 km-re), Csikóstőttősön eladóvá vált egy 91 négyzetméteres, két szobás, nappalis, gázfűtéses, csatornázott, részben felújított, folyamatosan karbantartott családi ház.

Az 1982-es hozzáépítés (b 30-as téglával) és felújítás során a villanyvezetékek cserére kerültek, a fürdőszoba és a Wc is megújult, bővült az ingatlan egy konyhával, kamrával, előtérrel és étkezővel.

A tető 2015-ben új cserép héjazatot kapott. A későbbi években a konyhában és a nappaliban korszerű hőszigetelt nyílászárók váltották fel a régieket.

Az idén fejeződött be az ingatlan vízhálózatának teljes cseréje.

A ház melegéről 5db gázkonvektor gondoskodik, de alternatív megoldásként cserépkályha vagy a tűzhely is biztosíthatja a megfelelő hőmérsékletet.

Az 1512 négyzetméteres telek két részből áll, a bekerített részből, ahol az ingatlan, a melléképület, a virágoskert, a kert, a gyümölcsfák, a parkosított udvar található és a domboldalon található fás, bokros területből (a tüzelő ingyen beszerezhető).

A faluban található két bolt, dohánybolt, vendéglátó egység, posta, óvoda, alsó tagozatos iskola.

A tömegközlekedés is nagyon jó (autóbusz, vasút).

Falusi csok igényelhető!

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Ingatlanértékesítő
Pécs
+36 (30) 356 4303
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.