Csendes udvari lakás a Kálvin tér közelében

1286 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csendes udvari lakás a Kálvin tér közelében

1.000.000 Ft-os kedvezménnyel eladásra kínálom ezt a 49 m2-es nappali + hálószoba + galériás kiváló lokációval rendelkező, belvárosi, de mégis csendes, udvari magasföldszintes lakást, amely a Palotanegyedben a V, VIII, IX. kerület határán található.

Ajánlom azoknak, akiknek fontos, hogy a belvárosban éljenek, ahol minden megtalálható a nagyvárosi élethez, de egy fáradt nap után mégis nyugodt körülmények között tudjanak pihenni.

A lakás alkalmas saját részre vagy befektetésre, amennyiben albérletként szeretné kiadni, hiszen a környéken a számos étterem, szórakozási lehetőség mellett felsőoktatási intézmények (Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem) találhatók.

Az amerikai konyhás tágas, világos nappaliban található a konyha, a hálószoba pedig galériázott, de az ingatlan akár 2 külön nyíló szobás lakássá is alakítható.

Fűtését gázkonvektor biztosítja.
Közös költség: 13.800 Ft, amely a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza.

Ne maradjon le róla, hívjon, egyeztessünk időpontot!

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést, valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Üdvözlettel,
Szabó Péter
30/441-9282

Szabó Péter

Szabó Péter

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 441 9282
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban