Csendes utca, rendes ház

8340 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Bősárkányban, egy a 60-es években épült, 1340 m2 telken elhelyezkedő, 126 m2-es 2 szobás családi házat. Az ingatlan egy csendes utcában helyezkedik el, mégis közel az iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt.

A telken melléképület és fedett kocsibeálló helyezkedik el. Az udvaron egy betonozott különálló pince is található, ami akár egy kis ráfordítással borospincévé alakítható. A kertben alma, szilva, barackfa, az előkertben egy kis konyhakert található.

A bejárati ajtó egy fedett teraszon keresztül közelíthető meg. Belépve egy szélfogóba érünk, ahonnan jobbra egy nagy nyitott konyha + étkező, balra pedig egy előtér található. Az étkezőből egy kamra is elérhető. Az előtérből nyílik 2 szoba, és innen közelíthető meg a praktikusan külön épített fürdő, WC.

Alacsony fenntartási költség, téglafalak. A fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik, a melegvizet egy külön bojler állítja elő. A házba 220V és 360V is be van vezetve.

A külső falak hőszigetelt vakolásával, a tető teljes felújításával, az ablakok cseréjével, a víz-villany hálózat felújításával az új tulajnak már nem lesz dolga. Egy kis fantáziával könnyen 3 szoba is kialakítható.

Amennyiben olyan ingatlant keres, amely Győrből gyorsan megközelíthető, az osztrák határtól egy karnyújtásnyira, a környező gyárak szerződött buszjáratokkal bejárhatóak, és a falusi csok-ot is igénybe szeretné venni a vásárláskor, akkor ne habozzon! Jöjjön és nézze meg!

Az ingatlan jelenleg felújítás alatt áll, az elkészült állapotról új képek készülnek!

IRÁNYÁR: 29.000.000.- Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
30/8265667

Hívjon akár hétvégén is!

Teljes körű ügyintézést vállalunk ügyfeleink részére a megtekintéstől a beköltözésig.

Nyerges Tamás

Nyerges Tamás

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 826 5667
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.