Cserszegtomaji családi ház rendkívüli panorámával eladó

3898 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Cserszegtomajon egy 1989 m2-es telken elhelyezkedő, 2009-ben megépített 101m2 lakóterületű, 82 m2 gazdasági részekkel és 52 m2-es teraszból álló ingatlant, aminek jó elhelyezkedésének köszönhetően gyönyörű panoráma tárul elé, a Balatont is láthatjuk a teraszról. Az ingatlan azóta is folyamatosan karban van tartva, állaga kitűnő. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy dupla garázs, aminek a tetőtéri része is ki van használva.
Mindezeken kívűl később építettek egy kis fatárolót is a gazdasági épület mellé.
A lakótér feletti tetőtéri rész kb 35m2 beépíthető igény szerint.

Felosztása: 1 konyha, 1 nappali étkezővel, 2 hálószoba fürdővel, 1 spejz, 1 kazánház, 1 előtér, valamint 1 kiskonyha, 1 szobának átalakítható tároló, növelve a lakóteret, 1 dupla garázs, 1 külön gazdasági épület és mellette 1 kisebb fatároló.
• Mint ahogy a csatolt alaprajzon is látszik, a garázs mellett jutunk fel lépcsőn keresztül a lakórészbe. A terület nem sík terület, kb. 40 fokos lejtése van, de ezt a képeken látni fogják.
Mielőtt felérünk balra van két helység, ami jelen pillanatban kiskonyhának, spejznek használják, de kialakítható akár vendég konyhának egy szobával. Csak össze kell nyitni a két helységet.
A lakótérbe egy szélfogón keresztül érünk be, onnan egy tágas világos nappaliba érünk. Innen nyílnak a helységek, balról indulva a konyha, majd két külön hálószoba fürdővel, gardróbbal. Minden helység jó méretekkel rendelkezik, mindennek van helye. A konyhából jobbra nyílik a kazánház, balra egy spejz. A teraszra a főbejáraton át mehetünk ki.
Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű rajzot.

Fontosabb jellemzői:
• Telek nagysága 1989 m2, a ház lakóterülete 101m2, gazdasági részek 82 m2, terasz 52 m2, valamint 1 külön gazdasági épület, mellette fatároló.
• A ház 30cm-es téglából épített 5cm-es szigeteléssel, a tető cserepes fedést kapott, szigetelve van.
• 2 réteg üvegezésű műanyag nyílászárók lettek beépítve, szúnyoghálóval, valamint nagyon szép fa zsalugáterek védik a nyílászárókat.
• Az épület fekvése DK-i, részben, udvari ill. panorámás.
• Hörmann elektromos garázskapuval felszerelt dupla 50m2-es garázs tartozik még a házhoz, ennek padlása is ki van használva. lásd a képen. A kerti kapuk motorizáltak.
• Junker kazán gondoskodik a ház fűtéséről, amihez egy 250 literes boiler is tartozik. Valamint egy nagyon szép cserépkályha ékeskedik a nappaliban, ami úgy van beállítva, hogy bizonyos fok alatt kapcsol be csak a Junker kazán.
• A lakótérben mindenhol padlófűtés található. Az egész házban prémium minőségű hideg burkolat található megkönnyítve a tisztán tartást.
Mindkét hálószobához tartozik komplett fürdő, tusolóval és bidével. Nagyon praktikus és itt gardróbot is készítettek kihasználva a helyfölösleget.

Az ingatlan jelen állapotban antik bútorokkal van berendezve. Ha a leendő vevőnek tetszene külön megbeszélés tárgyát képezheti, ill az alku tárgya is lehet.

Az ingatlan teljesen be van kerítve, parkosítva, külön kutyusnak kenel is van készítve, a kert egy része, bejárók le vannak térkövezve. Igényes munkát végeztek itt az iparosok.

Itt gáztartály segítségével kapnak gázt, amúgy víz, villany, csatorna be van kötve.

Komoly érdeklődés esetén tudok még képeket átküldeni. Kérem jelezze.

Cserszegtomaj nagyon kedvelt sokak számára. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően magasabb ponton van ez a része és a panoráma lenyűgöző, de mégis könnyen megközelíthető enyhén emelkedős úton található.
Keszthely mindössze 5km-re van, Hévízi-tó 3,7km. Igazából 10 perc alatt autóval hamar megközelíthető minden és mellette minden nap madárcsicsergésre ébredhet.

A közelben nagyon sok hely van még, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 2-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal! További képeket és videót tudok küldeni privát emailben.

A bútorok elsősorban maradnának, ez megegyezés tárgyát, alku tárgyát is képezheti.

Az ingatlan ára 69.900.000 ft illetve eurós fizetés előnybe részesítve. 192 000 euro.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522