Cserszegtomajon sarki telek eladó

578 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok egy 990 m2-es nagyságú építési sarki telket, HÉVÍZHEZ KÖZELI CSERSZEGTOMAJNAK egyik utcájában. Aki ismeri tudja, hogy Cserszegtomajon élni olyan mint a nyugalom szigetén. Kellemes környezetben van.

Sarki telekről beszélünk, közel a főúthoz. Frekventált helyen van, pár perc alatt megközelíthető Keszthely. A tulajdonos korábban elkezdett egy építkezést, a ház alapja van meg, de ez abban is maradt.
A csatorna be van kötve, a többi közmű víz, villany az utcáról beköthető.
Beépíthetőség 18%
Lf-2 övezeti besorolás szerint, szabadonálló épület építhető ide, előkert a kialakult állapothoz illeszkedő lehet, maximum épületmagasság 4,5m. A épületet a telek azon részén lehet elhelyezni, ahol a telekszélesség eléri a 16m-t.

Kérem tekintse meg a csatolt tájékoztató jelegű rajzot.

Cserszegtomaj község Zalamegyében, Hévíz szomszédságában, a Keszthelyi hegység délnyugati lábánál helyezkedik el. Sokan vannak úgy, hogy kellemes nyugodt közegben szeretnek élni, de egy város közelében. Ez a hely pont olyan. Az ingatlantól kb 1,5km-re van Keszthely, ahol megtalálható minden amire egy családnak szüksége lehet, bevásárlási lehetőség, kórház, orvosi rendelő, iskolák, munkahely lehetőség stb.

Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és meg sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.