Cserszegtomajon telek apartmanházas projekttel eladó

13328 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Cserszegtomaj keleti oldalán egy 2451m2-es telket, egy engedélyezett projekttel, ami még 2021 márciusáig él jelen állásban, viszont igény szerint ez hosszabbítható illetve módosítható formailag is.
A telek közműves!!! Víz, villany, szennyvíz be van kötve, a gáz az utcáról behozható.

A TELEK ELADÓ VAGY AKÁR LAKÁSRA CSERÉLENDŐ ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL!

A projekt egy 3 kisebb és egy nagyobb házas Apartmanról szól. Ennek konkrét engedélyeztetett terveivel adja el a tulajdonos a telket. Igény szerint céggel együtt.

A telek Cserszegtomaj szélén helyezkedik el, jól megközelíthető, erre a témára kimondottan alkalmas telek. Hévíz és Keszthely is kb 5 perces autóúttal érhető el. A telek enyhén emelkedik. Itt a kilátás Hévízre nyílik.

Mindkét oldalon lévő telek be van már építve, nem kell számítani kellemetlen szomszédokra.

Cserszegtomaj közkedvelt hely, sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk illetve sokak választják állandó lakhelyéül, hisz itt még jobb áron jutnak telkekhez és így nagyobb eséllyel kezdik ez az építkezést.
A közelben nagyon sok hely van, amit érdemes meglátogatni. Többek között Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány fürdői, a Balaton északi oldalán több nevezetesség is található. Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Ezeket 2-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha komolyabban gondolkodik ezen a lehetőségen, kérem nyugodtan keressen fel és további részleteket tudok Önnek küldeni a tervekkel kapcsolatban.


Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.