Csicsergős családi ház

4015 Nyomtatás Ajánlás Facebook

2014-ben igényesen felújított vegyes falazatú családi ház vált eladóvá Hódmezővásárhelyen az Álmos utcában. A 907 m2 területű telken lévő osztatlan közös tulajdonban lévő lakóépület két külön bejáratú, közös utcakapcsolattal de saját lekerített kertrésszel rendelkező ingatlanból áll. A 80 m2 alapterületű eladó házrészben a felújítás során kicserélték a teljes villamos hálózatot, a központi fűtésrendszert egy Vaillant kazán vezérli. Beépítésre kerültek hőszigetelő fa nyílászárók, és új redőnyszerkezetek.
Az otthon modern belső elrendezésű, a két hálószoba a könnyen bútorozható nappaliból nyílik. A minőségi szaniterekkel beépített fürdőszobában praktikusan tusolót és kádat is találunk. A tágas előszobában elfér több gardrób szekrény is, innen nyílik az étkező-konyha, és a vizesblokkok.
A dél-nyugati benapozású udvaron fedett tároló és fedett gépkocsi beálló is tartozik az ingatlanhoz.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.