Csingő Bongő Őrlő Csörlő

1720 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Tarján városrészében a Csörlő utcában, eladó ez a 1975-ban épült, Jó adottságokkal rendelkező, negyedik emeleti 53 négyzetméteres élettérrel rendelkező, nappali plusz egy szobás, délketeli fekvésű napfényes, tégla építésű társasházi lakás.
Az ingatlan tehermentes, és rövid időn belül átvehető.
A társasház szigetelt (tető és külső falazat) és az összes nyílászárót kicserélték, és 14 lakóegységgel, valamint rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás 1db nappalival, 1 db hálószobával, 1 db fürdőszobával, külön Wc-vel, közlekedővel, és konyhával rendelkezik. Az ingatlan elhelyezkedésre, kialakítása miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.
Az ingatlan fűtésről konvektor, hűtéséről gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan normál állapotú, egy festés után azonnal költözhető. További előny, hogy az eladó az ingatlanban 2015-ben a kicserélte a burkolatokat a közlekedőben konyhában, és a fürdőben, 2021-ben konyhabútort cserélte, 2022 -ben a fürdőben villanyboilert helyezett el, ezen felül a lakást felszerelte FI relével. Legutolsó esztétikai felújítása 2022 -ben volt.
A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz és trolibuszmegálló, boltok, 1 percnyire, található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban