Csinos családi ház eladó!

3402 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk egy csinos családi házat, Pusztaföldváron, Békés megyében.

A rendszeresen karbantartott vidám hangulatú kockaház, téglából épült , falai szilárdan álnak, nem repedezettek , új lakóit várja.
A klasszikusan két szoba, közlekedő, előszoba, konyha, fürdőszoba és egy tágas kamra található.
A szobákban szőnyegpadló, egyéb helyiségekben beton alapon igényes minőségű PVC burkolat van.
Az otthon melegéről gáz központi fűtés és egy szilárd tüzelésű kazán gondoskodik, radiátor hőleadókkal. A folyóvíz jó minőségű, hidrofor működik. A ház rendelkezik egy kiváló klímájú pincével is.

Az otthon jelenleg is költözhető állapotban van, azonban lehetőséget nyújt némi átalakításra is, mellyel teljesen a mai trendekhez igazítható.
Az udvarban számos kisebb és egy teljesen különálló nagyobb melléképület épült. Mindegyik beton padozattal, remek lehetőséget kínál, garázs kialakítására vagy bármilyen hobbi tevékenység végzéséhez.
A gyönyörűen gondozott telken a virágoskert, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök mellett, gazdag veteményes kert is megtalálható.

A település csendes, kellemes, élhető.
A faluban viszonylag sok civil szervezet hatékony működik, melyek szeretettel fogadják új lelkes tagjaikat.
A községben minden a hétköznapokon szükséges, megtalálható, működik.
Magas színvonalú egészségügyi ellátás (háziorvos, fogorvos, gyermekorvos), óvoda, általános iskola. Idősebb lakók jó színvonalú szociális ellátásban részesülnek.
A környező településeket busszal, autóval és a sportosabbak kerékpárral tudják megközelíteni. Orosháza autóval, mintegy 10 perc alatt elérhető.

Ajánlom összeköltözőknek, kisebb családoknak. Olyan embereknek, akik szeretik a nyugalmat és esetleg nyitottak annyira, hogy részesei legyenek egy emberközeli település életének. Hiszen itt az otthon nem ér véget a kapuban :)

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti ingatlan, keressen elérhetőségeimen.
Tóth Alíz
+36/70-674-2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.