Csodálatos lakás eladó a Krisztina tér mellett

637 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Bel-Buda központjában, a Krisztina tértől 50 méterre egy kiváló állapotban lévő lakás, mely igény szerint különféle vállalkozásoknak is tökéletes megoldást tud jelenteni! Könnyedén átalakítható privát irodává, illetve jógaórák/ meditációsközpontok/ coach megbeszélések helyszínévé, vagy épp magáncélra, lakóingatlannak is kiválóan alkalmas.

Magasföldszinti elhelyezkedéséből adódóan védve van leendő tulajdonosa intimszférája. Nem látni be a lakásba az utcákról. Az alaprajz szerint 53 m2-es ingatlan (a valóságban valamivel nagyobb: 56,1nm).

Az ingatlanban jelenleg nem laknak, ebből adódóan rövid időn belül költözhető!

A melegvízről, az előszobában és a félszobában lévő padlófűtésről, illetve a lakásban található egyéb fűtőtestek/radiátorok melegéről cirkófűtés gondoskodik.

A konyhában található egy jó állapotban lévő Whirlpool tűzhely is.

A közös költség 18.000 Ft/hó, mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, a lift üzemeltetésének és karbantartásának költségét, a közös képviselet díját és a társasház biztosítását is. Minden további rezsiköltség egyéni fogyasztás alapján fizetendő.

A 31 nm-es nagyszobából - ablakainak elrendezéséből adódóan - kis ráfordítással, igény szerint két kisebb szoba is könnyedén kialakítható.

A lakás északkeleti tájolású. Jelenlegi elosztásában másfél szobás, átlagos állapotú. Bejárata a társasház belső udvarából nyílik. A nappali ablakai az utcára néznek, a kisebb szoba ablaka pedig a belső udvarra nézőek.

A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es teraszrész is, mely a belsőudvaron található. Igény szerint a társasháztól megvásárolható egy közel 54 nm-es pincerész is - a leendő tulajdonos részére kedvező áron.

A lakás utcára néző oldala világos, az udvarra néző oldala némileg sötétebb.

Lakás méretei: (Tulajdonlap szerinti teljes méret: 56 nm)
- Szoba/Nappali: 31 nm
- Félszoba: 5,5 nm
- Előtér: 5 nm
- Fürdő-WC: 5,5 nm
- Konyha: 4 nm
- Tároló/Öltöző: 2 nm
Belmagasság: 3,4 m

A lépcsőház belső burkolatának és udvarának felújítása tervbe van véve. Ennek kivitelezése a közeljövőben várható.

A parkolás az utcán fizetős.

A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es privát, száraz, zárható pincerész is.

Irányár: 47 900 000 Ft

A megadott elérhetőségeimen bármikor el tud érni! Ne maradjon le róla!

Várom érdeklődését: Fodor Fanni 06-20-804-4080.

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.