Csodásan felújított, fiatalos lakás

274 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Palotaváros csendes utcájában található ez a harmadik emeleti lakás, közel Székesfehérvár belvárosához. Gyönyörűen felújított és még senki sem lakott benne a felújítás óta. A két szoba ideális lehet egyedül, párban vagy egy gyermekkel költözőknek.

A négy emeletes épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. A bejárati ajtó is, amely több ponton záródó biztonsági acéllemez ajtó.

A fürdő és a külön wc is át esett egy teljes felújításon. A szanitereken és a burkolatokon kívül természetesen a csövek is cserélve lettek. A burkolata taposó, akárcsak a konyháé. A szobákban és az előszobában természetes anyagú parketta biztosítja a kellemes komfortérzetet. A konyha is már a legdivatosabb, méretre készült beépített változat, mosógéppel szerelve.

A fűtés távhővel történik, ami új radiátorokon keresztül adja le a meleget.

Az egyik szobában hatalmas beépített szekrény biztosítja a család szinte összes ruhájának elhelyezését. Az előszobában is van pár szekrény, ami a ritkán használt holmiknak való. A bútorok megegyezés tárgyát képezik. Ha mégis lesz valami, ami költözéskor nem fér be a lakásba, akkor a földszinten levő tárolórész a rendelkezésre áll.

A közelben szinte minden fontos intézmény elérhető. Bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények is csak pár perces sétára vannak. De a hangulatos belváros eléréséhez is 5 perces séta kell. A közeli Palotavárosi tavak és az ott kialakított játszóterek, sportpályák, futópálya pedig a kulturált szabadidő eltöltéséhez biztosítanak megfelelő helyszínt.

A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető, valamint onnan indulnak a távolsági buszok is. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. De az autósok is örülhetnek, hiszen számukra pedig ingyenes parkoló áll a rendelkezésre a ház előtt.

Wollein Attila

Wollein Attila

Kapcsolattartó
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban