Csokonai utcában 3. emeleti, erkélyes, modern lakás!

2132 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Keleti városrészében, a Csokonai utcában eladó egy 54 nm-s tégla lakás. Az ingatlan egy 4 emeletes tömb 3. emeletén található.
A tulajdonos a lakást teljeskörűen felújította. A munkálatok 2020ban fejeződtek be. A felújítás során megújultak a belső nyílászárók, a bejárati ajtó, a víz- és villamoshálózat, a hideg és melegburkolatok. Minden helyiségben energiatakarékos led-lámpák kerültek felhelyezésre. A konyha beépített tűzhellyel és elektromos fűtéssel ellátott. A nagyobb helyiségeket gáz konvektorok fűtik. Az ingatlan a panelprogramon már átesett, így a külső nyílászárók cseréje és a homokzati hőszigetelés is megtörtént. Közös költség megközelítőleg 15.000 Ft. A lakáshoz saját tároló tartozik. Parkolni a tömb előtt ingyenesen lehet.
Jelenlegi, költségmentes állapotában, csak költöznie kell, így mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a felújítási munkálatokkal már nem szeretne foglalkozni. Az ár irányár! Kulcs az irodában!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.