Csömöri téglaház kicsiny kerttel

796 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csömöri téglaház kicsiny kerttel

Eladóvá vált Csömör Hőstelep részén, csendes utcában egy 70 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan csendes mellékutcában található, mégis közel mindenhez. Autóval több útvonalon is gyorsan elérhető a belváros, az Örs vezér terére közlekedő busz 2 sarokra áll meg de a HÉV állomás is csak pár percre van. Sétatávolságon belül találunk még pékséget, élelmiszerboltot, orvosi rendelőt, gyógyszertárat és óvodát is. A közelben bringás kresz-park és játszótér szórakoztatja a kisebbeket, a nagyobbak szabadtéri kondiparkban próbálhatják ki magukat.

A 600 négyzetméteres telken 2 épület található. Az ajánlat tárgya a belső, nem utcafronti épület. A tégla építésű ingatlanhoz tartozik kizárólagos használattal 70 négyzetméter füvesített kertrész, valamint 220 négyzetméter kert, gépkocsibehajtó és gazdasági épület közös használata is. A ház külön víz, gáz és elektromos mérőórákkal is rendelkezik.

A házhoz tartozó 16 négyzetméteres fedett teraszról nem csak az előtérbe, hanem rögtön a konyhába is vezet ajtó. A fűtésről konvektorok, a hűtésről a nappaliban klíma gondoskodik – a használati melegvizet új, 2020-ban beszerelt gáz-bojler állítja elő. A ház minden helyisége szépen rendben tartott, újak az aljzatburkolatok, a nappaliban műanyag, a többi szobában fa nyílászárók vannak.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.