Csornai családi ház nagy telekkel eladó

1565 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csornán családi ház eladó nagy telekkel

Csorna kedvelt részén kínálok eladásra, egy 1569 nm-es telken, 80 nm-es családi házat. A ház a 70-es években épült, falazata tégla, fa födémszerkezettel, stukatúrral. Az ingatlan nappali, + 2 szoba, étkező főző fülkével,fürdő külön WC-vel, kamra, előszoba és szélfogó helységekből áll. Fűtése vegyes és gázkazánról megoldott, míg a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A nyílászárókat 2011-ben műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A házhoz tartozik egy pince, 2 autó tárolására alkalmas dupla garázs, mellék épületek, csirke, disznó tartásra alkalmas ólak. A kert nagy részében 90 db termő gyümölcsfa található, többfajta alma, körte, barack, szilva, sárgabarack, szőlő, dió. A kert kisebb része konyha kertnek kiváló.
Ára: 34.900.000 Ft
Amennyiben az Csornai családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.