Dalmandon gázfűtéses ház dupla telekkel, gyümölcsfákkal

558 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tolna megyében, Dalmandon eladóvá vált egy két szobás,nappalis, 80 m²-es, gázfűtéses,(alternatív lehetőségként: cserépkályha, kandalló),tégla építésű családi ház, dupla telekkel.

A 2015-ös felújítás során a tető héjazatán javításokat végeztek el, új kémény épült és a régi ereszcsatornát új váltotta fel.
A terasz, konyha, fürdőszoba, wc, új kerámia burkolatot kapott.
A 4342 m²-es sík terület adottságai miatt kíváló lehetőséget nyújt gazdálkodásra, állattartásra, növény- és gyümölcstermesztésre.
A családi házhoz tartoznak még melléképületek, tárolók, ólak, garázs.
A dupla telek nagy része füvesített( az egy éves, garanciális fűnyíró traktor bennt van az árban), és közel száz gyümülcsfának ad otthont (kajszibarack, őszibarack, körte, alma, cseresznye, szílva, dió, szelíd gesztenye stb.) . A konyhakert öntözése az ásott kútból történik, öntözőberendezés segítségével.

Az ingatlan bútorzata a vételár részét képezi.

A község belterületén működik az önkormányzat, a posta, az óvoda, az alsó tagozatos általános iskola, a védőnői szolgálat, a háziorvosi szolgálat és egy fiókgyógyszertár. Dombóváron városban vehetőek igénybe a fogorvosi, a különféle egészségügyi szakellátások.
A településen nem jellemző a kisebbségek, nemzetiségek léte.

Ez a csendes, természetközeli helyen lévő családi ház igazi otthona lehet egy olyan családnak, akik szeretnének saját magukról gondoskodni.

Falusi csok igényelhető!

Kérem,tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Ingatlanértékesítő
Pécs
+36 (30) 356 4303
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.