Deszk Bull's eye

1043 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Deszk szívében eladó ez a 90%-ban befejezett vegyes falazatú 90 négyzetméteres családi ház egy 539 négyzetméteres telken!

A háznak stabil vízszigetelt tégla alapja van. Az utcafront felől vert fal, középen vályogtégla az udvari oldalon pedig tégla falazatú. Az utóbbi néhány évben folyamatosan újult és szépült. 2021-ben cserélve lett a villamos hálózat, a víz és csatorna rendszer, burkolatok valamint az összes külső és belső nyílászáró. A sárfödémet eltávolították és szigetelt könnyűszerkezetes födémmel váltották ki.
2023-ban felújították a tetőt, mely során cserélték a szükséges gerendákat, az összes cseréplécet és új héjazatot kapott az ingatlan, továbbá egy tisztasági festésre is sor került a házban. Néhány munkálat már az új tulajdonosra vár, mint a tető szegése, a zuhanykabin beszerelése vagy a lámpatestek beszerzése.

Házban található egy nagy nappali melyet egybenyitottak a teljesen felszerelt konyhával (beépített: sütő, főzőlap, elszívó, mosogatógép, mikrohullámú sütő), egy nagyobb és egy kisebb háló, egy háztartási helység vagy tároló és egy tágas fürdőszoba káddal és épített zuhanyzóval. Az ár tartalmazza a ház összes berendezési tárgyát és bútorát.
Fűtése a szobákban található gázkonvektorokkal és egy hűtőfűtő klímával megoldott. A melegvizet egy energiahatékony Ariston villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan átlag villanyfogyasztása 320 kWh míg az átlag gázfogyasztás 28 m3 havonta.

Amennyiben kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné személyesen is megtekinteni, kérem keressen elérhetőségeimen!

Lendvai Dávid
+36 20 427 7484 (vagy Viberen +381 62 828 3772)

Lendvai Dávid

Lendvai Dávid

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 427 7484
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban